Sağlık için Probalance

EN DEĞERLİ GİYSİMİZ SAĞLIKLI CİLDİMİZ


"Hiç bir hastalık Alkali ortamda var olamaz"  demiştir Alman fizyolog, tıp doktoru ve Nobel ödül sahibi Otto Heinrich, onun bu sözünden yola çıkarak size Lr Probalance takviyesinden bahsetmek istiyorum




Doğal asit baz dengesini destekler
Değerli mineraller ve eser elementler içerir
Genel sağlığı destekler ve yorgunluğu hafifletir.


Alkali beslenmeye yardımcı mineral hapları. Kendinizi daha sağlıklı ve zinde hissetmenizi sağlıyor. Metobalizmanızı hızlandırıyor. Zihinsel performansınız artıyor.

Son dönemde alkali beslenme, alkali su, alkali gıdalar kelimelerini daha çok duyar olduk. Modern yaşam hayatımıza bir çok olumluluklar getirirken bazı noktalarda zararları da oldu. Örneğin doğal beslenmeyi kaybetmeye başladık. Bu nedenle bazı hastalıklar arttı.
fast-food gıdalar, asitli meşrubatlar-içecekler, kızartmalar, rafine beyaz şeker ve un gibi hazır gıdalar  beden ph’sını daha asite doğru kaydırdı.
şaşıracaksınız ama nefret, öfke, korku, kıskançlık, yoğun stres gibi olumsuz duygular da bedende yüksek asit oluştururlar.

Vücut asidik olursa Baş dönmesi  Hipertansiyon  Yorgunluk halsizlik  Sürekli uyku hali gözlemlenir. Bu belirtiler var ise vücudunuz asidik olabilir. Probalance asit yağ oranını dengeleyerek kilo verimini kolaylaştırır.




 ProBalance vücuttaki asit baz içeriğini dengeleyerek buna bağlı olarak kişinin genel sağlık durumunu iyileştirir.Vücuttaki mineral eksikliği yorgunluk ve hastalıklara sebep olmaktadır. ProBalance kalsiyum ve potasyum gibi eser elementler ve uygunlaştırılmış temel mineraller içerir. İçeriğinde glüten,laktoz,hayvansal yağ içermez. EFSA (Avrupa Gıda Güvenliği Kurumu) tarafından bilimsel olarak onaylanmış bir üründür. İnsan vücudu magnezyum,kalsiyum,kalyum,bakır,krom ve molibden gibi eser elementlerin düzenli alınmasına bağlıdır. Bunlar asit baz içeriğini düzenlemeye yardımcı olmaktadır. LR, ProBalance’da potasyum ve sodyum karbonat kullanır. Hücrelerimiz ancak sağlıklı bir alkali ortamda işlevlerini düzgün bir şekilde yerine getirebilirler.Günümüzde ise bu alkali ortamı yaratmak düzensiz beslenme nedeni ile çok zor hale gelmiştir.Hücreler beslenme düzeninin bozulması nedeniyle artık asidik bir ortamda işlevlerini yerine getirmeye çalışmaktadır.Biz ProBalance ile hücrelerimizin sağlıklı çalışmasını sağlıyoruz. ProBalance’ı Aloe Vera içeceklerimiz ile birlikte kullanıldığında da tokluk hissi vererek sindirim sistemini düzenlemekte ve zayıflamaya da yardımcı olmaktadır.Vücuttan sıvı değil yağ atılmasına yardımcı olur 



ProBalanace Tüketim Önerisi: Günlük 2X2 miktar tablet olarak su ile tüketilmesi uygundur.Belirtilen günlük tüketim miktarı aşılmamalıdır.ProBalance kullanılırken ayrıca dengeli beslenmeye ve sağlıklı bir yaşam biçimini seçmeye dikkat edilmelidir.Ürünün içeriğindeki bulunan tüm etken maddeler yetişkin bir kişinin günlük alması gereken miktarı karşılayacak şekilde ayarlanmıştır. ProBalance içerisindeki Kalsiyum,Potasyum,Magnezyum ve Sodyum gibi alkali mineraller vücuttaki asit baz dengesini düzenlemeye yardımcı olmaktadır.

Ciddi.rahatsızlıkları olanlar doktorlarına danışarak kullanmalı. Tansiyon ve böbrek hastaları KULLANMAMALI. Bol suyla tüketilmeli. 



*Vücudun pH’ını ayarlar alkali hale getirir.

*Yaşlanmayı yavaşlatır.
*Sağlıklı kilo verdirir.
*Bağışıklık destekler.
*Asidik atıkları temizler.
*Damarların açılmasını sağlar.
*Besin emilimini sağlar.
*Vücudun nemlenmesini sağlar.
*Zinde enerjik tutar.
*Asitlenmeyi engeller. 
*Sağlıklı sindirim sağlar. 
*Sağlığınız için gereklidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İndirimli ürün - LR Health & Beauty

ALOE VERA JEL BALLI İÇECEK

İndirimli ürün - LR Health & Beauty