İndirimli Yılbaşı Hediye Setleri


Sizin favoriniz hangisi ?




Bu aya özel indirimli birbirinden güzel hoş hediyelik setler




Moda tasarımcısı Guido Maria Kretschmer imzasını taşıyan Kadın ve Erkek Hediye Seti

Yeni yılda sevdiklerimizi Guıdo Marıo’ nun Eşsiz kokusuyla sevindirelim

Modacı Guido Maria Kretschmer parfüm şişelerini de kendisi tasarladı. 
Aynı kendi moda çizgisi gibi, parfüm şişeleri de şık, zamansız ve benzersiz.
Kadın parfüm şişesi dökümlü asil bir elbiseyi andırıyor. 
Erkek parfümü şişesindeki petekli yapı ışığın kırılmasını sağlayarak Guido Maria Kretschmer’in yanardöner yönünü sembolize ediyor. 
Her iki parfümde narin kumaşa sarılı halde şık kutu içerisinde satışa sunuluyor.. Üstelik bu ay yeni yıla özel olarak vücut losyonuyla beraber satışta veeeee indirimli olarak‼️ Astım hastaları da rahatlıkla kullanabilir.





Efsane koku,Özgür ve güçlü erkekler için.Yılbaşına özel parfüm,saç ve vücut şampuanı ile birlikte. Bruce Willis  parfüm seti  sıcak, duygusal ve keyifli bir yılbaşı akşamına sizi davet ediyor.
  **Baș nota**
Greyfurt, portakal
**Kalp nota**
Karabiber, sardunya yaprakları
**Dip nota**
Sedir ağacı, vetiver, benzoin
Tasarımda kullanılan sedir ağacı kişiye özeldir.




Plummy Cream Dream Set ile Tatlı Kış Bakımı Sizi Bekliyor
Yeni yıl, her zaman yanımızda olan sevdiklerimize, onları ne kadar sevdiğimizi anlatma fırsatı sunuyor. LR Health & Beauty, sevdikleri için hediye arayışında olanların yardımına yılbaşına özel olarak limitli sayıda üretilen Plummy Cream Dream set ile koşuyor. Renkli tasarımı ile yılbaşının heyecan veren ruhunu yansıtan Plummy Cream Dream set, içerisinde yer alan duş jeli, vücut peelingi ve vücut kremi ile tüm vücut bakımınızı tamamlıyor.
Plummy Cream Dream Duş Jeli, cildi nazikçe temizlerken içerisindeki badem sütü cildi yumuşatıyor ve kokusu ile enerji vererek gününüzü güzelleştiriyor. Vücut bakımının ikinci adımını oluşturan ve banyo rutininin olmazsa olmazları arasında yer alan Plummy Cream Dream Vücut Peelingi, pürüzsüz bir görünüm için doğal arındırıcı partiküller içeriyor. Cilt ölü hücrelerden arınarak yenilenirken yumuşacık oluyor. Vücut bakımının son adımı olan Plummy Cream Dream Vücut Kremi ise meyvemsi kokusu ile özellikle kuru ciltler için benzersiz bir bakım sunarken içeriğindeki shea yağı ile cildi besliyor ve yatıştırıyor.

Plummy Cream Dream Set, yeni yılın en özel ve göz kamaştıran hediyesi olmaya aday.







 LR ZEITGARD Arctic Winter Cure
KUTUPLARIN DERİNLERİNDEN GELEN KIŞ KORUMASI

LR, kutuplardaki buzul dünyasının muazzam gücünü ilham alarak Kuzey Buz Denizi’nden gelen kriyo-protektif proteini ile ilk LR ZEİTGARD Artic Winter Cure ürünü geliştirdi.  cildi kış mevsimi koşullarına hazırlarken, aynı zamanda soğuk hava dondurucu rüzgar ve kuru hava gibi olumsuz etkenlere karşı cildi yoğun bir şekilde besleyerek, cildinizin güçlü ve genç görünüme kavuşmasını sağlar.
Yenileyici bakım     Yoğun nem desteği    Dış etkenlere karşı ekstra koruma




Cristina Ferreira’dan kadınlar ve erkekler için baştan çıkaran bir parfüm

 MEU Cristina Ferreira lüks ve asil hediye kutusu içerisinde kendi parfümü ve parfümüne eşlik eden vücut losyonu ile yılbaşında sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Portekiz'in sempatik TV-Star'ının eşsiz çekiciliği, havası ve esintisi bir kokuda birleşiyor. Narin portakal çiçeği ve gülden gelen tatlı meyveli bergamot ile buluşuyor, sıcak vanilya baştan çıkarıcı paçuli ile uyum sağlayarak adeta dans ediyor. Kendine has özelliği ile Cristina Ferreiras'ın cazibeli kokusu.



Erkek kokusu, kozmopolit kentin kokularını tarçın, sedir ağacı ve tütün ile yakalar kendinden emin karizmatik bir aura yaratır. LR Classics DELUXE NEW YORK Erkekler için benzersiz sihirli kokusu güven ve gücü özel atmosferini yayıyor! Dünya metropolünün esintisiyle etkileyici bir koku kompozisyonuna uyum sağlar.
~~Sevgiyle Kalın~~




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İndirimli ürün - LR Health & Beauty

ALOE VERA JEL BALLI İÇECEK

İndirimli ürün - LR Health & Beauty